STENT Casting is een commercieel castingbureau in de theater- en televisiewereld. Wij casten al jarenlang acteurs, kandidaten, zangers, dansers, presentatoren, (edel)figuranten én publiek voor diverse televisieprogramma’s, films, commercials, bedrijfsvideo’s, series, YouTube formats, theaterproducties en live events.

Het voordeel aan STENT Casting? Je kan ten alle tijden én voor meerdere verzoeken tegelijkertijd bij ons terecht. Wij weten heel duidelijk de scheiding te maken tussen een figurant en een professionele acteur. Doordat onze moedermaatschappij ook een theaterproductiebedrijf bezit, zijn onze persoonlijke contacten met zowel bekende als onbekende talenten ruim aanwezig. Want hoe fijn is het om de opdracht voor het werven van figuranten tot aan acteurs of publiek tot aan kandidaten onder één dak te brengen?

Onder dat ene dak wordt resultaatgericht gewerkt net zo lang tot de opdracht naar tevredenheid is voltooid. Onze bereikbaarheid is 24/7 wat er voor zorgt dat wij altijd snel kunnen schakelen.

Wij boeken niet enkel talenten wij kunnen hen ook begeleiden en placeren in de studio. Kortom, wij van STENT Casting staan voor jou klaar!