Werkwijze aanmelden

Hieronder bevinden zich alle openstaande opdrachten tot op heden. Wanneer er een aanmelding gedaan wordt als talent (bijvoorbeeld acteur, zanger, kandidaat) dan hebben wij achter de schermen daar vaak tijd voor nodig in het castingproces, hierdoor kan het soms even duren voor je vanuit ons iets hoort.

Als jij jezelf (met eventueel bijboekers) aangemeld hebt als publiek, dan hangt het puur van het programma af hoe snel je vanuit ons zal vernemen. Wij proberen iedere dag een diversiteit aan publiek aan te leveren, dit is wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen, het aantal te verdelen plaatsen en het aantal lopende programma’s. Het kan soms zijn dat je een week (of langer) niet geboekt bent en soms drie keer in een week. Bij dagelijkse talkshows weten wij het vaak pas last minute (soms op de dag zelf in de ochtend/begin middag), soms hoor je vroegtijdig en soms dus wat later vanuit ons. Houdt hiermee dus rekening.

Gelieve jezelf niet meermaals op te geven voor dezelfde dag, dit stimuleert niet extra dat wij jou zullen gaan boeken. Bereken altijd voordat jij jezelf aanmeldt, of je het gaat redden wat betreft reistijd met OV en dergelijke zaken.

Vergoedingen worden uiterlijk(!) binnen 1-2 weken uitbetaald, tenzij anders benoemd staat in de PDF-bijlage bij jouw bevestiging.