Wij zijn op zoek naar professionele trainingsacteurs die na een selectie willen plaatsnemen in een landelijke poule aan trainingsacteurs die door een A-merk worden ingezet voor grote bedrijven en overheidsorganisaties om hun verbale en non-verbale overtuigingskracht te versterken. Hiervoor zijn we op zoek naar acteurs (M/V/X) die voor groepen kunnen staan, goed kunnen presenteren en in korte tijd verbinding met de groep kunnen opbouwen. Er wordt gezorgd voor een gedegen opleiding en 1 op 1 coachings (altijd rondom concrete aanvragen).

Ben jij een professionele acteur, 18 jaar of ouder en het liefst met een professionele opleiding, in het bezit van rijbewijs B en een auto? En het liefst woonachtig in het Noorden? (Drenthe, Groningen of Friesland). Reageer dan spoedig voor de castings!

  • Overige opmerkingen: De daggages variëren tussen de €250,- tot max. €300,- excl. BTW en reiskosten á €0,19 per kilometer. Er wordt gezocht naar acteurs die in het bezit zijn van rijbewijs B en eigen vervoer, betaling gebeurd middels facturatie of via verloningsbureau. Bij voorkeur worden de gesprekken in de week van 8 augustus ingepland. Indien je uit de voorselectie gehaald wordt, zal je vanuit STENT Casting meer informatie ontvangen.
Loading...