In de nieuwe talkshow “Dit is Mijn Keus” voor RTL 5 ontvangt Eddy Zoëy spraakmakende gasten die ons hun persoonlijke, verrassende verhaal en levenskeuzes vertellen.

Denk hierbij aan onderwerpen als plastische chirurgie en/of liefdesrelaties die door de maatschappij afgekeurd worden. Het publiek krijgt een actieve rol tijdens de show. Zij mogen de gasten namelijk vragen stellen, hun mening geven en zijn zeker niet bang voor een discussie! Heb jij altijd als eerste een mening klaar staan? Ben jij niet op je mondje gevallen en laat je je graag horen tijdens discussies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken enthousiast én mondig vanaf 18 jaar.

  • Datum: 14-11-2021
  • Tijd: 14:30 - 18:00 uur
  • Locatie: Van Cleeffkade 15, Aalsmeer
  • Vergoeding: €20.00
  • Parkeren: Uitrijkaart wordt beschikbaar gesteld voor de naastgelegen(!) parkeergarage
  • Dresscode: Casual Chiq
  • Overige opmerkingen: Het publiek zal voor toegang tot de studio een QR-code dienen te tonen met een vaccinatie- of herstelbewijs of een QR-code met een negatief testresultaat (max. 24 uur oud). Opgeven kan voor meerdere blokken, we doen ons uiterste best iedereen zoveel als mogelijk te boeken op één dag. Houdt er rekening mee dat je mogelijk voor één blok geboekt wordt en je dan ook verwacht wordt. Mocht je wel voor beide blokken geboekt worden, gelieve er rekening mee te houden dat je zelf voor een maaltijd dient te zorgen. Je kunt ook op locatie á €14,50 p.p. een maaltijd kopen (vis/vlees/vega), wij hebben geen (in)zicht op het menu. Hier kunnen we ook op voorhand geen antwoorden op geven. Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop je goed bereikbaar bent, naast de medewerkers van STENT Casting kan je ook voor het participerende aspect van het programma gebeld worden door redactionele collega's van het programma.
Loading...