De S.P.E.L.Show komt terug! Evenals voorgaande seizoen zullen wij de volledige casting van alle kandidaten in het alfabet verzorgen.

In ‘De S.P.E.L.Show’ nemen drie BN’ers het op tegen een panel van 26 onbekende spelers, die samen het alfabet vormen.
In drie rondes moeten alle deelnemers vragen beantwoorden die draaien om spelling, grammatica en spreekwoorden. Van ‘zoek de fout in deze zin’ en ‘wat betekent dit spreekwoord?’ tot ‘welk woord kun je maken van dit anagram?’. In de finale gaan de beste alfabetspeler en beste BN’er met elkaar de taalstrijd aan.

De opnames gaan in twee shiften door. Op 12, 13 en 14 juni 2020. De opnames zullen plaatsvinden in Hilversum waar een vaste reiskostenvergoeding voor beschikbaar is.

Wil jij deelnemen aan dit programma en kans maken op een geldbedrag tot €4000,-? Dat kan!

Meld je aan door bij jouw aanmelding een volledig CV + foto’s toe te voegen. Incomplete aanmeldingen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

  • Locatie: Studio 33, Franciscusweg 249, 1216 SG Hilversum
  • Parkeren: Gratis
  • Dresscode: N.t.b.
  • Overige opmerkingen: Vanuit STENT Casting volgen wij uiteraard de berichtgeving, adviezen en maatregelen rondom het COVID-19 virus welke op dit moment t/m 31 mei 2020 gelden. Omdat het castingproces een langere aanloop nodig heeft, zijn wij genoodzaakt om hier mee te starten. De casting vindt digitaal plaats waardoor men zich niet elders hoeft te melden. BNNVARA zal in de studio voor, tijdens én na de opnames alle voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus in acht nemen en zorg dragen voor minimale afstand van 1,5 meter per kandidaat. Wij houden in samenspraak met BNNVARA de situatie nauwlettend in de gaten. Op dit moment is het niet mogelijk om jezelf opnieuw aan te melden als je al een eerder seizoen (m.u.v. de pilotopnames in 2018) deelgenomen hebt aan 'De S.P.E.L.Show'. Ook zijn mensen met een afgeronde beroepsopleiding en/of baan als docent Nederlands uitgesloten van deelname. Heb jij vragen over de casting van het programma? Mail ons gerust via casting@stent.tv
Loading...