Voor de musical ‘Juf Braaksel en de magische ring’ zijn wij voor de landelijke tournee op zoek naar talentvolle kinderen tussen de 11 en 14 jaar oud, voor de rollen van Lotte en Thijs.

Over ‘Juf Braaksel en de magische ring’
Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze moeten een plan bedenken om van die akelige juf Braaksel af te komen! Maar dat is nog niet alles: Lotte heeft ook een geheim dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van juf Evi haar daar misschien bij helpen?

Script & Regie: Florus van Rooijen
Kinderregie: n.t.b.
Muziek: Marnix Wetzer
Choreografie & regie assistent: Aukje Nieuwenhuijze

Repetitieperiode: 31 juli t/m 25 augustus 2024
Montageperiode: 26 t/m 30 augustus 2024
Tournee: 31 augustus t/m februari 2025
Première: 22 september 2024
*Je dient vanaf 30 augustus 2024 nog te bezitten over alle 24 speelbeurten, deze krijg je per geboortejaar. (dus van verjaardag tot verjaardag) en de repetitieperiode volledig beschikbaar te zijn, de daadwerkelijke planning zal medio ’24 volgen zodra je bent aangenomen.

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar? (op dit moment dat de productie speelt!) Kan jij acteren, zingen én dansen? En ben je beschikbaar op alle data en heb je al jouw speelbeurten nog?

Geef je dan nu op door jouw gegevens achter te laten en een korte voorstelvideo (max. 1 minuut) via een besloten YouTube linkje door te sturen waarin je laat zien wie je bent, wat je graag doet en waarin je een klein stukje zingt. Wellicht wordt jij wel uitgenodigd voor één van de audities en ga jij volgend jaar samen met Juf Braaksel én uiteraard die lieve Juf Evi op tournee!

Let op: even een strenge aantekening: ben jij niet 11, 12, 13 of 14 jaar en/of heb jij niet alle 24 speelbeurten nog over? Dan hoef jij jezelf niet op te geven. We zoeken naar meerdere kinderen voor de rol van Lotte en Thijs, we kunnen geen uitspraken nog doen over hoeveel duo’s er gezocht worden.

  • Overige opmerkingen: Aanmelden voor de audities kan tot 1 februari 2024. Na deze datum sluit de oproep en daarna(!) zal je pas iets van ons gaan vernemen. De audities zullen plaatsvinden in de maanden februari/maart/april. Het kan daardoor even duren voordat je van ons gaat horen. Dringende vraag? Stel deze via casting@stent.tv o.v.v. 'Juf Braaksel'. Gelieve ons niet te bellen maar de vraag op de mail te zetten.
Loading...