In Nadia (VPRO/NPO3) bespreekt Nadia Moussaid de meest uiteenlopende onderwerpen met haar gasten, maar ook het publiek krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en deel te nemen aan het gesprek. Een dierbare die in complottheorieën gelooft, 50 plus en zwanger, niet meer over straat durven omdat je een keppeltje of hoofddoek draagt, schaamte omdat je naar de voedselbank gaat of twijfel of je kind echt transgender is: geen onderwerp blijft onbesproken.

Nadia Moussaid geeft ruimte aan mensen uit het hele land om het gesprek met elkaar aan te gaan. Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar.

Je mag tijdens de nieuwe talkshow als publiek dus écht mee doen, maar dat hoeft natuurlijk niet!
Wij zoeken publiek vanaf 14 jaar.

  • Datum: 10-11-2023
  • Tijd: 18:30 - 22:15 uur
  • Locatie: Studio 6, André van Duin Boulevard 4 te Hilversum (MediaPark)
  • Vergoeding: €35.00
  • Parkeren: Betaald, in omliggende woonwijk gratis.
  • Dresscode: Casual Chiq
  • Overige opmerkingen: De vergoeding is voor het volledige tijdsbestek, in dit bestek zullen er twee opnames plaatsvinden met tussendoor een korte pauze. Tijdens deze pauze krijgt u gratis koffie/thee/fris en iets lekkers. Indien men onder de 18 jaar is, dient men onder begeleiding te komen van iemand die 18 jaar of ouder is. Het programma is rolstoeltoegankelijk, gelieve dit even apart aan ons te melden. LET OP: Opgeven voor het programma kan voor alle data. U kunt maximaal één keer geboekt worden (uitzonderingen daargelaten) aangezien wij de landelijke zoektocht zijn gestart naar divers publiek. Dit is ook de reden dat wij vragen om uw provincie waarin u woonachtig bent door te geven.
Loading...