De leukste meester van Nederland zoekt jou! Mees Kees is op zoek naar zijn klasje voor de landelijke tournee van de musical ‘Mees Kees Op Kamp’ in seizoen 2023/2024 (vanaf medio november 2023) op zoek naar talentvolle kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud, voor diverse rollen. Alle kinderen spelen de leerlingen in de klas van ‘Mees Kees’ en dienen te kunnen acteren, dansen én zingen. Waarbij we ook specifiek op zoek zijn naar rappende meisjes.

Kortom: heb jij zang-, dans- en acteertalent, kan je wellicht óók fantastisch rappen én droom jij van het toneel? Geef je dan nu op door jouw gegevens achter te laten en een korte voorstelvideo (max. 1 minuut) via een besloten YouTube linkje door te sturen waarin je laat zien wie je bent, wat je graag doet en waarin je een klein stukje zingt/rapt! Wellicht wordt jij wel uitgenodigd voor één van de audities en ga jij volgend jaar samen met Mees Kees Op Kamp!

  • Overige opmerkingen: *Let op: je dient tussen de 10 en 14 jaar oud te zijn op het moment dat de productie start, november 2023 Aanmelden voor de audities kan t/m 1 maart 2023, het kan daardoor even duren voordat je van ons gaat horen. Dringende vraag? Stel deze via casting@stent.tv o.v.v. Mees Kees. Gelieve ons niet te bellen maar de vraag op de mail te zetten.
Loading...